I love the Summer in Cluj 2013

 

 

Fundatia Pro West a implementat pentru al IV-lea an consecutiv proiectul "I love summer in Cluj" 2013, la Gradina Botanica Alexandru Borza din Cluj Napoca. Proiectul a avut parte de voluntari de seama, membrii ai Societatii Studentilor Europenisti (SSE) si ai USAMV CLUJ - Facultatea de Horticultura si Medicina Veterinara. Proiectul a fost sponsorizat de Farmec SA Cluj Napoca.

 

Suntem dedicati in ceea ce facem. Tocmai de aceea, pe o vreme cel putin potrivnica, extrem de schimbatoare, printre picuri de ploaie si raze slabe de soare, am efectuat pentru al IV-lea an consecutiv o actiune de curatenie la Gradina otanica Alexandru Borza din Cluj Napoca.

 

Daca initial am dorit sa efectuam si o actiune de ecologizare pe paraul care strabate aceasta bijuterie clujeana, vremea a fost elementul care a modificat planurile, insa trandafirii au fost alesi ca fiind purtatori de noroc, acestia beneficiind de toata atentia voluntarilor. Fundatia Pro West multumeste tuturor voluntarilor prezenti si incurajam participarea celor iubitori de natura la actiunile viitoare, comunicate pe site si blog.

 

Urmatoarea actiune are loc in data de 26 octombrie a.c. sub denumire “Cluj for Christmas”, actiune ce implica plantarea a aproximativ 12.000 bulbi de lalele, actiune sustinuta de Consultatul Olandei la Cluj Napoca.