Membrii Fundatiei

Prof. Emil Aluas - Presedinte / Fondator

Prof. Univ. Emil Aluaş, ardelean, clujean, cetăţean român şi american, dirijor şi profesor, are o impresionantă experienţă profesională, academică, politică şi de afaceri, în Europa şi Statele Unite. A fost dirijor şi profesor al Universităţii Indiana–Bloomington, Orchestra de Cameră din Indianapolis,  Universitatea de Stat din Minnesota-Minneapolis, Universitatea Nebraska-Lincoln, Academia de Muzică  Gheorghe Dima din Cluj-Napoca, Director/Dirijor al Filarmonicii de Stat din Satu-Mare, dirijor invitat la toate filarmonicile din Romania, MAV Ungaria, Bayreuth (Germania). În prezent D-l Emil Aluaş locuieşte în Cluj-Napoca, Romania, şi în Novi, MI, SUA. Anual este prezent în SUA, unde îşi continuă actvitatea profesională, mai ales cu Universitatea Lehigh, Bethlehem, PA.


 

 

Asistenta - Lecturer Iulia Carmen Ciotlaus

 

Studenta la cursurile de zi in anul III in cadrul Facultatii de Horticultura, implicata in numeroase proiecte de voluntariat, Carmen este un catalizator pentru proiectele dezvoltate in colaborare cu USAMV Cluj-Napoca, alaturi de cadrele universitare care deja activeaza in cadrul Fundatiei. Este vorbitoare de limba engleza, franceza si spaniola. A urmat cursuri de dans, pictura pe sticla iar printre hobbt-urile ei se numara dansul si sportul.

 

Stancalau Tudor Aurelian - Project Manager
Student la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara, in cadrul Facultatii de Medicina Veterinara, persoana dedicata proiectelor Fundatiei Pro West, care se ocupa de organizarea activitatilor, in stransa colaborare cu reprezentantii beneficiarilor. Publica sumare ale activitatilor si comunicatele de presa in editiile online al caror colaborator este.

Incepand cu anul 2010, organizeaza fiecare eveniment petrecut in Gradina Botanica Alexandru Borza din Cluj-Napoca si asigura implicarea generatiilor tinere de studenti si in acelasi timp si expunere pentru sponsorii principali pentru fiecare actiune in parte.


 

 

Prof. Lect. Univ. Dr. Ioana Roman

Lector dr. Ioana Roman a absolvit în anul 1996 Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca, Facultatea de Chimie si Inginerie Chimică este licențiată în Chimie-Fizică; din 2008 este doctor în Horticultură. În perioada 1996-1999 a fost cadru didactic asociat la Facultatea de Horticultură si a predat practică pedagogică si biochimie.

Este autoare a 96 de articole din care: 51 ca prim sau unic autor, sase articole ISI care au 64 de citări si 24 de articole B+. A fost director de grant (2005-2008) din partea partenerului USAMV Cluj-Napoca, într-un proiect internațional și a participat ca membru în sapte granturi naționale.