Proiecte de actualitate

For Christmas in Cluj 2018
Pentru al-VIII-lea an consecutiv, Fundaţia PRO WEST, Cluj-Napoca, va desfăşura în Grădina Botanică “Alexandru Borza”...

Vezi detalii...

Beautiful Spring in Cluj 2014
Sâmbată, 29 martie, a. c., pe o vreme superbă şi prezenţa a mii de vizitatori români şi străini ...

Intregul articol

I love the Summer in Cluj 2015
Pagina in curs de actualizare, va rugam sa reveniti.

Intregul articol

I love the Summer in Cluj 2014
Pentru al-IV-lea an consecutiv Fundaţia PRO WEST a finalizat proiectul “I love summer in Cluj”, în Grădina Botanică

Intregul articol

Cluj for Christmas 2015
Pagina in curs de actualizare, va rugam sa reveniti.

Intregul articol

Cluj for Christmas 2014
Sprijinita de sponsorii principali din Cluj-Napoca, Farmec S.A., personal directorului Mircea Turdean

Intregul articol

Arhiva proiecte implementate

Promovare Prati Armati
Fundaţia  Pro West, Cluj, www.clujtoday.ro şi revista Transilvania  Business, promoveză iarba ecologică Prati  Armati, din Milano.

 

Intregul articol

Beautiful Spring in Cluj 2011
În data de 26 martie 2011 împreună cu cei 25 de voluntari am participat la curăţenia de primăvară din sectorul decorativ al Grădinii Botanice "Alexandru Borza" din Cluj-Napoca.

Intregul articol

Beautiful Spring in Cluj 2012
Pe o vreme splendida, cu peste 1000 de vizitatori din tara, foarte multi elevi, si strainatate, Proiectul "Beautiful  Spring  in  Cluj" s-a desfasurat si incheiat cu un mare succes. 

Intregul articol

I love the Summer in Cluj 2011
În data de 28 mai 2011 Voluntarii Fundaţiei Pro West au participat în Grădina Botanică din Cluj-Napoca la acţiunea "I love the Summer in Cluj".

Intregul articol

Cluj for Christmas 2012
Aproximativ 20 de voluntari din Cluj-Napoca, de la studenţi la persoane ajunse la vârsta senectuţii, mobilizaţi de Fundaţia Pro West au participat sâmbătă, 27 octombrie 2012

Intregul articol

Grădinar de Toamnă 2011
Fundaţia PRO WEST a plantat, sâmbătă, 22 octombrie 7.000 de bulbi de lalele în Grădina Botanică "Alexandru Borza".

Intregul articol

Proiecte in colaborare

Ecologizare zona Băile Turda

Scop:

1. Ecologizarea zonei Băilor Sărate Turda, Salina Turda, Ştrand Durgău – etapa I

2. Responsabilizarea cetăţenilor care frecventează zona turistică şi de agrement şi a celor care participă la acţiune în spiritul protecţiei mediului şi a lor pentru participanți – 13.00 ...

Intreg articolul


Proiecte de viitor ale Fundaţiei Pro West: Implementarea imediată a altor cinci domenii din obiectele de activitate ale fundaţiei, după cum urmează: - Crearea unui spital particular de renume internaţional, cu fonduri obţinute din donaţii, din ţară şi străinătate. Fundaţia Pro West va folosi avantajul de a exista într-un puternic centru medical al regiunii central europene. După modelul “Spitalul American din Paris”, Fundaţia Pro West doreşte construirea celui mai important spital particular din centrul Europei, care va deţine locul de frunte în următoarele specialităţi: chirurgie, transplanturi de organe, inclusiv de inimă, maternitate. Denumirea spitalului va fi dată de investitorul majoritar. Aşeptăm propuneri din partea potenţialilor investitori din Europa şi America. - Crearea unui Centru de Afaceri şi Consultanţă Managerială pentru firmele sau persoanele fizice din ţară şi străinătate. Fundaţia Pro West va servi ca şi consultant pentru investitori, garantând loialitate şi profesionalism. Aşteptăm solicitari din partea investitorilor. - Crearea unui Departament de Management Turistic şi Agro-Turism, cu aplicabilitate practică în ţară şi străinătate. Fundaţia Pro West deţine date conform cărora, judeţele din Ardeal şi Banat constituie regiunile cele mai vizate de turiştii interni şi externi. Fundaţia Pro West oferă servicii pentru turism de recreere, tratament şi business, servind ca intermediar între toate birourile de turism din lume şi regiunile Banat şi Ardeal. Aşteptăm investitori în acest domeniu. - Crearea unui Centru de Sondaje a Opiniei Publice şi publicarea acestora prin edituri şi mass-media, în ţară şi străinătate. Fundaţia Pro West are avantajul de a fi fondată într-un oraş universitar de prestigiu din Europa, unde există cadre didactice de renume, precum şi absolvenţi bine pregătiţi. Fundaţia Pro West consideră că poate sa fie un leader în acest domeniu în centrul Europei. Aşteptăm investitori în acest domeniu. - Crearea unei universităţi particulare independente în Transilvania. Fundaţia Pro West consideră că viitorul Europei şi al lumii, constă în educaţie. Universitatea Independentă din Transilvania va oferi diplome din partea unor profesori de prestigiu din întereaga lume.